Pastis de xocolata i torró de Xixona

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 ml de nata líquida 35% m.g
  • 1 Tableta de xocolata negra
  • 1 tableta de turó de Xixona
  • 2 sobres de cuallada

3 racions

Elaboració

Escalfem la mitat de la llet, la mitat de la nata, tallem en trossos la tableta de xocolata i el barregem tot junt amb el contingut d'un sobre de quallada.
Mantindre a foc lent removent sense parar, fins que s'espesseixi. Girem en un motlle i preparem la segona capa
Ratllem la tauleta de torró de Xixona, i junt amb la nata i la llet restants, i sobre la quallada, ho escalfem a foc lent, removent sense parar, durant uns minuts.
El posem en un motlle.
Ho deixem refredar a temperatura ambient i després ho posem a la nevera.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: